Mariasoeters.nl

WordPress, Maatwerk, Design

Maria heeft jarenlang zelf haar WordPress-website beheerd, maar nu vond ze het tijd om deze te laten optimaliseren door iemand met ervaring. Ik heb namens haar een nieuw ontwerp gemaakt, haar blogs overgezet en de content opgemaakt.

Denisejanmaat.nl

WordPress, Maatwerk, Avada, Design

De WordPress website van Denise Janmaat was toe aan een nieuw likje verf, zodat bezoekers weer geprikkeld werden om contact op te nemen. De hele website is herbouwd, de teksten zijn herschreven en de blogs zijn overgezet.

Kopkoffie.nl

Onderhoud, HTML, CSS, jQuery

Paul moest iemand hebben die hen af en toe kon ondersteunen met aanpassingen van de Lightspeed webshop. Als Paul of zijn zoon nu vastlopen met de webshop dan kunnen ze altijd aankloppen en worden ze snel geholpen.

True-groove.com

WordPress, Maatwerk, Avada, Design

Voor True Groove was het tijd voor een update aan de oude WordPress website naar de look and feel van nu. Ik heb de blogs geëxporteerd, een nieuwe WordPress installatie neergezet en ben aan de slag gegaan.

Liefdevaneenmoeder.nl

WordPress, Maatwerk, Avada, Design

Mildred was op zoek naar iemand die haar website weer een boost kon geven nadat een vorige webbouwer haar website niet best had afgeleverd. We hebben de blogs geëxporteerd en de rest vanaf 0 weer opgebouwd.

DISAmstelveen.nl

WordPress, Design, Maatwerk, Onderhoud

René had een erg verouderde website en was toe aan iets totaal nieuws. Hij kwam naar mij en ik heb voor zijn elektronicawinkel DIS Amstelveen een simpele, maar doelgerichte website neergezet.

Capriculinair.nl

WordPress, Onderhoud, Maatwerk

Michel was op zoek naar iemand die hem kon helpen met een aantal aanpassingen binnen zijn website. Ik heb zijn website verhuisd naar een andere hosting en we hebben een aantal zaken veranderd zodat zijn website beter geoptimaliseerd is.

Chrisrommers.nl

WordPress, Avada, Maatwerk

Chris gebruikte nog een oud WordPress thema wat niet meer onderhouden werd dus het was tijd dat hier verandering in kwam.  Alles is opnieuw opgebouwd, maar de look and feel aan de voorkant is gelijk gebleven zoals die was.

DickRochat.nl

WordPress, Design, Maatwerk, Avada

Dick had een WordPress website, maar die functioneerde niet naar wens. Ik heb de website opnieuw opgebouwd met Avada. Daarbij heb ik een custom post type aangemaakt om de testimonials op een mooie manier te tonen in zijn website.

Ook gewerkt voor:

  • Albelli
  • Banden Concurrent
  • Betonberoepen
  • Bodymass
  • Psychologie
  • Versio