Onderhoud voor jouw WordPress website?

Heb je een WordPress website, maar vergeet je de updates? Of wil je dat jouw website altijd lekker snel laadt, maar technisch niet weet hoe dit moet?

Dan kan ik jou helpen met het onderhoudscontract. Ik zorg dat je website goed beveiligd is, snel laadt en dat de updates altijd worden gedaan.

Ik wil onderhoud!

Een WordPress website onderhouden?

Ja, een WordPress website onderhouden is nodig! Elke week komen er weer nieuwe updates uit van WordPress plug-ins en vaak maandelijks voor WordPress thema’s.

Wanneer deze updates niet doorgevoerd worden binnen een WordPress website, dan kunnen er fouten ontstaan of werken onderdelen binnen je website niet meer.

Dit wil je niet laten gebeuren en daarom bied ik WordPress onderhoud aan om je WordPress website up-to-date te houden, geoptimaliseerd voor elke bezoeker en wanneer er echt iets aan de hand is, kun je direct aan de bel trekken!

De samenwerking die je nodig hebt

Inmiddels al weer een paar jaar klant bij Dreamwire, een fijn bedrijf waar ik altijd met Rory contact heb, die verstand van zaken heeft, goed bereikbaar is, en problemen die toch vaak spontaan ontstaan, professioneel oplost, ik ben dan ook erg blij dat ik na toch best veel wat mindere ervaringen met andere bedrijven terecht ben gekomen bij Dreamwire, en hier de toch wel belangrijke click heb gevonden, die de samenwerking prettig maakt!

Michel Weiss

Michel WeissCapriculinair.nl

Wat zit er allemaal in het onderhoudspakket

Naast de normale onderhoud van plug-in en thema updates krijg je ook maandelijks een halfuurtje ondersteuning waarin ik je kan helpen met een klein klusje binnen je website. De kosten van dit onderhoudspakket is € 480 excl. btw per jaar.

WordPress up-to-date

Jouw WordPress website zal qua thema en plug-ins altijd up-to-date zijn, daar zorg ik voor.

Website ondersteuning

Heb je een technisch probleem met jouw WordPress website, dan sta ik voor je klaar.

Geoptimaliseerde website

Ik zal zorgen dat jouw WordPress website zo snel mogelijk laad voor elke bezoeker.

WordPress gehackt?

Jouw website zal zo snel mogelijk weer online zijn zonder technische problemen.

Gratis halfuurtje *

Iedere maand een gratis halfuurtje waarin ik je ondersteun in een klusje in jouw WordPress website.

Webhosting nodig?

Op zoek naar een webhoster? Ik kan je hierin adviseren en jouw WordPress website verhuizen.

* Maandelijkse halfuurtjes zijn niet op te sparen en gelden alleen voor de maand zelf. Heb ik meer tijd nodig? Dan word in overleg het uurtarief gerekend of de strippen van de strippenkaart gebruikt.

True-groove.com

True-groove.com

Bekijk
Denisejanmaat.nl

Denisejanmaat.nl

Bekijk
Liefdevaneenmoeder.nl

Liefdevaneenmoeder.nl

Bekijk
Chrisrommers.nl

Chrisrommers.nl

Bekijk